Προώθηση


Με εμπειρία από το 1998, εκπροσωπούμε την εταιρία “Webmania” για το Βόρειο Αιγαίο και τον Πειραιά.

Η “ Webmania ” θέλοντας να βοηθήσει την αύξηση της τουριστικής κίνησης και την καταπολέμηση της οικονομικής κρίσης αποφάσισε να συμπεριλάβει στους On-Line οδηγούς της τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησής σας, ακόμη και σύνδεση προς την ιστοσελίδα σας.
Διαθέτουμε Πολύγλωσσους Τουριστικούς και Πολιτιστικούς οδηγούς, οι οποίοι συνολικά έχουν περισσότερους από 80.000 επισκέπτες τη μέρα και έρχονται στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης.
Σας δίνουμε τη δυνατότητα, με συμβολική τιμή, να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας στους οδηγούς μας και να την κάνετε γνωστή στους πολυάριθμους επισκέπτες μας.
Αναλυτικά στον κάθε οδηγό, στις σελίδες ενός τομέα, (π.χ. ξενοδοχεία):
Η εμφάνιση των στοιχείων της επιχείρησής σας (τηλέφωνο, Fax, διεύθυνση και E-Mail) με 10,00€ το χρόνο.
Η εμφάνιση της επαγγελματικής κάρτας της επιχείρησής σας, με 20,00€ το χρόνο.
Η εμφάνιση της επαγγελματικής κάρτας της επιχείρησής σας, με σύνδεση προς την Ιστοσελίδα σας (Link) κοστίζει 5,00€ το μήνα (minimum 12 μήνες).
Για καλύτερη προβολή, συνιστούμε σύνδεση προς την ιστοσελίδα σας (Link) με την εμφάνιση της επαγγελματικής κάρτας της επιχείρησής σας σε όλες τις γλώσσες, στις κεντρικές σελίδες ενός τομέα (π.χ. «Τουρισμός» ή «το Νησί» ή «Πληροφορίες» ή «Ιστορία») με 10,00€ / μήνα (minimum 6 μήνες).
σε όλες τις κεντρικές σελίδες (π.χ. «Τουρισμός» και «το Νησί» και «Ιστορία» και «Πληροφορίες»), με 20,00€ / μήνα (minimum 6 μήνες).
Για ακόμη καλύτερη προβολή της επιχείρησής σας, συνιστούμε σύνδεση προς την ιστοσελίδα σας με την εμφάνιση διαφημιστικού Banner της επιχείρησής σας σε όλες τις γλώσσες, σε όλες τις σελίδες και όλους τους τομείς («Ιστορία» και «το Νησί» και «Τουρισμός» και «Πληροφορίες»):
διαστάσεων 140x60 px, με 30,00€ / μήνα (minimum διάρκεια 3 μήνες).
διαστάσεων 480x70 px, με 40,00€ / μήνα (minimum διάρκεια 3 μήνες).
Για κάθε επί πλέον καταχώριση σε άλλο οδηγό, παρέχεται έκπτωση 20%
Οι αναγραφόμενεςτιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.
Αν θέλετε να σας επισκεφτεί (δωρεάν) εκπρόσωπός μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με E-mail.
Η καταχώριση θα είναι On-Line σε δυο εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία κατάθεσης των χρημάτων.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας με E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it